Diensten

operations & maintenance

We service your PV plant

Solora zorgt voor de maximalisatie van de energieproductie van de fotovoltaïsche installaties door de nieuwste technologieën toe te passen.
Wij analyseren continu alle parameters op elk zonnepaneel. Zo krijgt ieder paneel het vereiste onderhoud en optimaliseren wij constant de prestaties.
Solora werkt met een eigen team van ervaren service techniekers.

Bekijk O&M dienstenpakket
Zonnepanelen voor bedrijven

Laat je bedrijfsdak renderen

Zonnepanelen zijn goedkoop geworden en wekken meer energie op dan ooit te voren. Daarom is het rendabel om te investeren in zonnepanelen op het dak van jouw bedrijf.

Niet alleen bespaar je geld, je bedrijf werkt milieubewust.
Solora maakt het jou makkelijk als je kiest voor zonnepanelen.

Lees Meer
Asset Management

Administratie zonder zorgen

Asset Management staat voor het financieel, commercieel en administratief beheer van PV-parken. Solora verzorgt ook dit belangrijke onderdeel voor haar klanten het liefst in combinatie met het technische onderhoud en beheer (O&M) van de installatie.

Lees meer

 

Energy management

Control and reduce your energy cost

Produceert jouw bedrijf vandaag al energie met een PV-installatie op het bedrijfsdak? Ook dan zijn er zeker nog mogelijkheden om het energieverbruik te optimaliseren en om op nog meer belangrijke kosten te besparen.

Lees meer
Energy Consulting

Analysing PV performance

Solora maakt technische en financiële analyses van bestaande en nog te ontwikkelen zonnestroomprojecten. Onze studies geven een gedetailleerd en objectief advies over de correcte dimensionering, de technische haalbaarheid en de financiële rentabiliteit.