Ga naar de inhoud
placeholder

dienstenpakket


Ons O&M dienstenpakket bestaat uit volgende services:

Monitoring en alerting
24/7 real-time monitoring, beheer van alarmen, ticketing van alle uitgevoerde acties.

Preventief onderhoud
Een jaarlijks onderhoud waarbij alle mechanische en elektrische componenten van het systeem worden gecontroleerd en aanpassingen of wijzigingen worden aangebracht om de prestatie van de installatie te optimaliseren. Er wordt een rapport opgemaakt voor elk preventief onderhoud.

Correctief onderhoud
De meldingen gegenereerd door het monitoring- systeem worden geëvalueerd en kunnen resulteren in een bezoek ter plaatse of een interventie vanop afstand. Het O&M team gaat on site om beschadigde onderdelen te herstellen of te vervangen en om mogelijke storingen op te lossen. Er wordt een rapport opgemaakt voor elk correctief onderhoud.

Beheer van Garanties
Alle administratieve taken en de vervanging van beschadigde onderdelen gerelateerd aan productgaranties en verzekeringspolissen.

Inventarisatie en beheer van reserveonderdelen
Het opmaken en beheren van een lijst met kritische reserve-onderdelen die noodzakelijk zijn om de goede werking en de gegarandeerde beschikbaarheid van een zonnepark te verzekeren.

Reiniging van de panelen
Reiniging van de zonnepanelen volgens de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant en goede industriële praktijk

Rapportering
Uniforme, gestandaardiseerde rapportering met diepgaande analyses die het effectieve rendement en de beschikbaarheid tonen ten opzichte van de verwachtingen. Online toegang tot het monitoring- systeem: een eigen login voor de eigenaar of andere stakeholders. Dit geeft op elk moment een volledig transparant zicht op alle belangrijke prestatie-indicatoren.

Garanties
We kunnen een brede waaier van garanties aanbieden op maat van de klant, waaronder availability, performance ratio en elektriciteitsproductie.dsqsd

we service your pv plant

De prestatie en beschikbaarheid van de fotovoltaïsche installatie van onze klanten wordt gemaximaliseerd door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en het inschakelen van zeer ervaren techniekers. Alle indicatoren en parameters worden continu geanalyseerd om zo het vereiste onderhoud van elk zonnepark uit te voeren en de prestaties te optimaliseren.

Solora biedt aan haar klanten een zeer ruim en betrouwbaar O&M dienstenpakket aan dat gebaseerd is op volgende pijlers:

• Een 100% betrouwbaar ‘Data Acquisition System’
• Een controlekamer met een state of the art monitoring systeem
• Duidelijke analyses van de monitoring data
• Hooggekwalificeerde en gemotiveerde teams
• Transparante rapportering op maat van de klant
• Kennis & inzicht in de noden van de klant


We werken voor u graag een O&M pakket op maat uit. Neem vandaag nog met ons contact op.